Hus & Fritid

Besøg Art-de-vinci.dk og find vandbaseret blæk eller epoxy resin

Gå ikke på kompromis med kvaliteten og udvalget af de materialer, du bruger til dine kreative aktiviteter, men find dem hos www.art-de-vinci.dk i dag. På den imponerende hjemmeside er der mulighed for at finde alt fra vandbaseret blæk og akrylmaling, til epoxy resin og akvarel m.m. På hvad end du holder af at tegne, male, lave linoleumstryk eller noget helt fjerde, så er Art-de-vinci.dk stedet for dig.

Find vandbaseret blæk til forskellige formål

Hos Art-de-vinci.dk finder du det bedste sortiment af vandbaseret blæk, der er at finde på markedet. Vandbaseret blæk er et helt unikt redskab til din kreative sjæl og kan bruges både til specifikke maleteknikker og kalligrafi samt blot at tegne og male med. Du finder det vandbaserede blæk i et hav af forskellige varianter, både fra forskellige brands, i forskellige kategorier og de skønneste farver. Det vandbaserede blæk er inddelt i tre underordnede kategorier, nemlig indisk/kinesisk blæk, farvet ink/tusch og kalligrafi, så det er nemt for dig at finde netop den slags, du er ude efter.

Lav spændende projekter med epoxy resin

Epoxy resin er et materiale, der kan bruges i flere forskellige kreative processer, og på siden finder du et flot udvalg heraf, som kan være svært at finde andre steder. Med epoxy resin kan du både lakere malerier, når de er færdige, lave smukke effekter eller sågar støbe diverse. Mulighederne er mange med epoxy resin, som forhandles i et bredt og varieret udvalg på Art-de-vinci.dk. Tøv derfor ikke med at tjekke de mange slags epoxy resin ud, som har specifikke funktioner, du kan læse mere om ved at klikke ind på dem.

Udfold dine kreative sider hos Art-de-vinci.dk, som altid ligger inde med de største og mest professionelle sortimenter af alt, du kunne drømme om til tegning og maleri m.m.