Hus & Fritid

Ekram.dk sælger brødristere, kaffemøller og andet i elektronisk køkkenudstyr

Hvem elsker ikke et godt stykke ristet brød om morgenen? Med en frisk kop kaffe og et ristet stykke brød er du sikret en god start på morgenen. Mangler du en ny brødrister, så kan du hos ekram.dk finde et bredt udvalg af gode brødristere på tilbud. Foretrækker du din kaffe lavet på friskkværnede bønner, så bør en god kaffemølle også være en fast staple i dit køkken.

Brødristere til salg – Intet er bedre end duften af ristet brød

I mange dele af tech-branchen ser man konstante produktfornyelser og forbedringer. Der findes den slags produkter, der hele tiden optimeres og udkommer i nye versioner, f.eks. som mobiler, computere og smart watches, men der findes også den slags produkter, der sjældent ændrer sig. Det er produkter som hverken kan mere eller mindre, end da de først kom på markedet, men som stadig er populære og påskønnet af folk. Dette inkluderer blandt andet blendere, glattejern og brødristere på tilbud. På www.ekram.dk kan du finde et stort udvalg af gode brødristere i mange forskellige designs. De forhandler både den klassiske flade brødrister, der kommer med udtagelig krummebakke. En god brødrister, der kommer med timer, så du brødet kan passe sig selv, uden det brænder på. Hvis det skal gå lidt stærkere, finder du også den høje model, der rister brødet på begge sider samtidigt og sikrer brødet en jævn ristet overflade. Så mangler du en ny brødrister, så gå ind på ekram.dk.

Kaffemølle – Sådan får du mest muligt ud af dine kaffebønner

Kaffe er en central del af manges dagligdag. Uanset om den indtages om morgenen, efter frokost eller sent på eftermiddagen, så bør den altid være nybrygget og fuld af smag. Der er forskel på kaffe, og der er også forskel på, hvordan den laves. Sætter du pris på at kunne smage bønnen tydeligt og at kaffen er nymalet, så er en kaffemølle et must. En god kaffemølle er kendetegnet ved, at den er i stand til at blende jævnt og hurtigt, så du får mest mulig smag og aroma ud af din kaffebønne. På www.ekram.dk forhandler de kaffemøller og kaffekværne i høj kvalitet fra kendte mærker.