Hedenhus
Hus & Fritid

Nyd fritiden med neem olie og æteriske olier fra hedenhus.dk

Der er ikke det produkt, du ikke finder til din hud, dit hår eller sågar dit mentale helbred hos www.hedenhus.dk. På den imponerende hjemmeside har de specialiseret sig i økologiske og naturlige produkter, som sikrer dig de bedste egenskaber og effekter på krop og sjæl fra naturens egen side. Gå selv på udkig i de skønne sortimenter, hvor du finder alt fra æteriske olier, såsom jojoba og neem olie til diverse slags smør til huden. Mulighederne er mange for at få tilfredsstillet dine behov hos Hedenhus.

Hedenhus forhandler æteriske olier til madlavning og hudpleje

Du finder det bredeste og mest naturlige udvalg af æteriske olier hos Hedenhus. Hver æterisk olie har sine egne egenskaber og funktioner, så du kan finde den eller de æteriske olier, du mangler eller ønsker dig. Find bl.a. æteriske olier til hår- og hudpleje, til madlavning eller sågar til at skabe ro og afslapning i en travl hverdag. Mulighederne for at finde den rette æteriske olie for dig er mange på siden. Desuden forhandles alle olierne til favorable priser, så du ikke behøver stå i et dilemma om, hvilke du har mere brug for end andre. Gør noget godt for hele dig med æteriske olier fra den elskede hjemmeside.

Brug neem olie til huden samt i cremer og lotions

Leder du efter en lækker og effektiv olie til udvortes brug, så er neem olie et godt bud. Hedenhus forhandler den skønneste og mest naturlige neem olie, som du kan anvende på din hud for bedre fugtighed og elasticitet. Neem olie bruges i flere former for plejeprodukter, såsom cremer og lotions, pomader eller som sin egen rene olie til bl.a. massage. Vælg selv den mængde neem olie, du har brug, for på siden og få den leveret til en skarp pris.

Hos Hedenhus tror de på, at det hele menneske har brug for pleje og selvomsorg. Find derfor økologiske produkter for både krop og sjæl på den skønne side.