Elektronik og teknologi

Er Kindle Paperwhite 5 værd at købe?

Amazon Kindle er et fremragende produkt med forskellige modeller, som har glædet læsere verden over i årevis. Én af de nyeste modeller er Kindle Paperwhite 5, og her kan du læse mere om, hvad der gør netop e-bogslæseren Kindle Paperwhite 5 fra eBookReader.dk til et must-have for alle bogorme.

Hvad har Kindle Paperwhite 5 forbedret?

Med Kindles nyeste familiemedlem får du en skærm på 6.8” – det er større end tidligere modeller, så læsningen er sundere for øjnene, og du ikke skal anstrenge dig så meget. Kanten på enheden er tyndere, så der er mere plads til bøger, og du kan regulere baggrundslyset mellem varmt og koldt.

Amazon Kindle paperwhite 5 har en batterilevetid op op til 10 uger. Ja, du læste rigtigt: 10 uger! Batterilevetiden afhænger naturligvis af dit brug af e-bogslæseren, men du kan trygt tage den med på en uges ferie uden at bekymre dig om opladning, eller læse hele natten uden de mindste problemer.

Med Signature Edition-modellen får du automatisk lyssensor og mulighed for trådløs opladning, så din Kindle bliver nem at håndtere og kræver minimale justeringer.

Kindle Paperwhite 5 er en e-bogslæser, der er let og nem at bruge alle steder og i al slags vejr.

Unikke egenskaber hos Kindle Paperwhite 5

Med den nye Kindle lader du op og overfører med USB-C i stedet for Mikro-USB. Det er nu nemmere at bruge én oplader til både din telefon, tablet og Kindle, og du vil uden problemer kunne finde nye kabler, hvis din oplader går i stykker.

Den ordblinde læser vil glæde sig over, at den nyeste Kindle er udstyret med VoiceView – dog kun på engelsk. Det betyder, at din Kindle kan læse teksten højt for dig.

Selvom det ikke er en ligefrem unik egenskab for Kindle Paperwhite 5, kan du uden problemer tage din Kindle med ud i solen. Sammenlignet med almindelige tablets og telefoner er den nemlig LCD overlegen, og den høje opløsning og blændfri skærm lader dig uforstyrret læse i haven, på stranden eller ved busstoppet.

Du skal desuden heller ikke være bekymret for vand, når du læser på en Kindle Paperwhite 5 fra eBookReader.dk. Den kan nemlig tåle ferskvand i op til 60 minutter – husk dog altid at tørre din Kindle med en ren klud, og at det altid anbefales at holde elektronik væk fra vand. Men lidt regn skader ikke, så du kan læse hvor som helst, når som helst! Kig nærmere på den hos eBookReader.dk.