TV, Billede & Streaming

Et Apple TV passer ind i ethvert hjem

Har du et fjernsyn i hjemmet? Så er du bestemt ikke den eneste, og det er nok langt mere undtagelsen, der undværer tv’et i stuen. Vil du så også gerne se tv-kanaler på dit fjernsyn og streame alt det indhold, du kan drømme om? Så kan et Apple TV være den rette løsning for dig. For alle der har et fjernsyn, der er kompatibelt med et HDMI stik, kan anvende et Apple TV og få adgang til et væld af apps og funktioner, der leverer indhold og underholdning til dit fjernsyn. Som sådan er det ikke et tv i sig selv, selvom navnet måske skulle antyde det, men en lille boks, der kan kobles op på dit fjernsyn for at gøre tv’et til en smartere version, og dette er helt uden, at der er brug for iOS enheder. Alt det kræver, er et abonnement, der kan tilpasses til dine behov og ønsker.

Kan alle fjernsyn bruge et Apple TV? 

Efterhånden findes der ikke mange fjernsyn, der ikke længere har plads til et HDMI stik omme på bagsiden af skærmen. Derfor kan du være mere eller mindre sikker på, at du kan gøre brug af de mange muligheder, der følger med den lille sorte boks. Et Apple TV passer ind i ethvert hjem, uanset om du har Apple produkter i forvejen eller ej. En lille boks, der nemt sættes op på væggen eller på anden vis placeres i nærheden af dit fjernsyn, er alt, hvad du skal bruge for at komme i gang. Er du i tvivl om, om et Apple TV er det rette til dit fjernsyn? Så kan du tage et kig på de valgmuligheder, du blandt andet har på din fjernbetjening: Står der HDMI, eller kan du ændre source til HDMI, så kan du bruge et Apple TV, og du kan hurtigt komme i gang med at nyde god underholdning.

Få dit Apple TV sendt lige til døren

Hvis du gerne vil spare lidt penge, så er der mere eller mindre altid gode tilbud at finde online. Flere leverandører af de yderst populære originale Apple TV-bokse tilbyder, at du kan få den leveret lige til døren og endda også med mulighed for levering fra dag til dag. Så behøver du ikke at skulle i tøjet, ud ad døren og bruge tid på at finde en fysisk butik, der har den ønskede vare på lager, men i stedet skal du blot sætte dig i sofaen og trykke køb.