Legetøj & Gadgets

Legebyen.dk forhandler magnetlegetøj fra Geomag

Hos Legebyen.dk ved man, at alle børn har forskellige behov! Denne 100% danske forretning har nemlig mere end 20 års erfaring indenfor legetøjsbranchen og derfor fuldkomment styr på, hvad der rører sig når det gælder alt, der hedder legetøj. Find for eksempel et stort udvalg af Geomag på www.legebyen.dk.

Børn kan udforske deres fantasi med Geomag

Geomag er til børn med stor fantasi! Ved hjælp af noget så simpelt som magnetstænger og magnetkugler giver du nemlig dine børn mulighed for at kunne bygge præcis det univers de drømmer om. Magnetlegetøjet Geomag bliver derfor til huse, pyramider, tårne eller stjerner — alt efter, hvor fantasien tager jer hen, da mulighederne simpelthen bare er uendelige. Geomag fås i en lang række af serier hos Legebyen.dk. Disse omfatter blandt andet Color, Panels, Rainbow, Confetti, Glitter, Pink, Glow, Black & White og sidst men ikke mindst serien MagiCube. MagiCube er en serie rettet mod familiens yngste. Disse magnetiske kuber er nemlig nemmere at benytte, men tillader stadig ligeså mange byggekombinationer som de almindelige Geomag sæt. I den anden ende af spektret fås serierne Geomag Pro-L og Geomag Mechanics, der er gode til lidt større børn i skole og klubalderen. Størstedelen af serierne er lavet af 100% genbrugsplast, og derfor gode for både hjernen op planeten.

Det Schweiziske legetøjsmærke producerede det første magnetbyggesæt i 1998, og har siden da vundet en række priser såsom Best Toy Award 2021. Populariteten for Geomag blev også vundet hos mange børnefamilier og institutioner verden over, og Geomag har derfor været en fast del af mange legetøjskasser i årtier. En af grundene til, at Geomag aldrig er gået af mode, er dets mange lærerige kvaliteter. Denne simple opfindelse bruger nemlig noget så enkelt som magnetismens magi til at skabe et univers, hvor børn og unge kan lære om 3D-konstruktioner ved bare at bruge deres hænder. Dette legetøj er derfor også både til piger og drenge, og fås endda i serier. Find for eksempel en æske med 68 dele i pink, som er perfekt til den unge pige, der holder af legetøj i sin yndlingsfarve. Find også sæt med glitter eller sæt i selvlysende plast, der lyser op i mørket og holder dit barn med selskab hele natten lang.

Når du handler hos Legebyen.dk får du altid fri fragt på bestillinger over 499 kr. Det kan derfor ofte betale sig at købe lidt større ind, især fordi at du altid har 365 dages fuld returret, skulle I ombestemme jer om et køb.