Legetøj & Gadgets

MarkOn er dansk specialist i firmajulegaver og merchandise med logo

En firmajulegave skal repræsentere det, som medarbejderne står for. Rigtig mange ønsker elektroniske firmajulegaver. Har du styr på de el-gadgets, der er populære i år? Ellers kontakt MarkOn, der rådgiver i valg af firmagaver. De tilbyder bl.a. Bluetooth-højtalere fra KREAFUNK. Køb også merchandise med logo inkl. kopper og vanddunke.

Bestil årets firmajulegave på markon.as

Hvad er en god firmajulegave? Det er et af de spørgsmål, som kræver indblik i tidens trends og naturligvis gavemodtageren. Som chef i en virksomhed, der skal til at finde den rette firmajulegave til hver enkel medarbejder, giver det god mening at forhøre sig hos en ekspert. MarkOn holder nøje øje med trends, og hvad der rykker sig netop i år. Derved kan de bedre påpege de mønstre, der er. Som ansvarlig er det naturligvis svært at holde sig opdateret. Det er meget bedre at alliere sig med en række eksperter i gavevalg, som arbejder hos en virksomhed som MarkOn. De har også udviklet et populært gavekoncept, som hedder Gaveregn, hvor den enkelte i firmaet har frihed til selv at vælge. Elektronik er, som sagt, populært. Det gælder både for Bluetooth-højtalere og høretelefoner. Uanset om den skal stå på elektronik, dansk design eller noget andet, så kontakt MarkOn omkring valg af firmajulegave.

Merchandise med logo evt. som reward-gave eller give-away

Køb merchandise med logo til at fremme synlighed og promovere. MarkOn tilbyder Bluetooth-højtalere, kildevand, drikkedunke m.m., hvor dit firmalogo kan fremgå på. Et sæt Bluetooth-højtalere med logo er perfekt som en reward-gave til loyale kunder og som ekstragodte til bestillinger for store beløber på din webshop. Bestil også powerbanks, USB-stik og andre typer merchandise med logo. Give-aways er selvfølgelig ikke det eneste formål. Med logo-merchandise er man også i stand til at skabe et godt image på arbejdspladsen med funktionelle genstande, der understøtter hverdagen såvel som ens brand. De sidder klar ved røret til dig at vejlede dig omkring merchandise med logo, firmatøj m.fl.