PC, Tablets & Smartphones

Onyx og Kindle readers fra dansk, serviceminded virksomhed online

En e-bogslæser er for mange komplet uundværlig. Nogle danskere læser overhovedet ikke (hvilket er en skam!), mens andre fortærer 7 bøger om måneden. På www.ebookreader.dk kan du købe moderne readers som bl.a. modeller fra Kindle og Onyx.

Kindle 10 kommer med gode funktioner til den læseglade – eBookReader.dk

Kindle 10 er 2019-versionen af den klassiske model. Det er snart ved at være nogle år siden, at Amazon populariserede e-bogslæsere, og siden da er der kommet en masse nye modeller. Det er ikke kun Kindle 10, der er populær. Hos eBookReader.dk sælger de også en reklamefri Kindle Paperwhite 4 med dag til dag-levering. Hvis du ønsker at betale med MobilePay, så kan du godt bruge denne webshop. Det er desuden et 100 % danskejet firma i modsætning til en del af konkurrenterne. Det betyder derfor også dansk service. Du er velkommen til at kontakte dem omkring Kindle 10 eller en af de andre Amazon readers. Informationer er også tilgængelige online på produktniveau. Hos webshoppen sælger de både Kindle 10 i hvid og sort. De fører også en blå børneudgave.

Mærket Onyx bør altid overvejes inden køb af en e-bogslæser

Hvis du vælger en e-bogslæser fra Onyx, får du rigtig fin kvalitet. Det er særdeles robuste og avancerede modeller. Du finder flere udgaver hos eBookReader.dk. De sælger f.eks. et komplet pakketilbud. Det er Onyx Poke 3, som leveres med opladersæt, cover og beskyttelsesfilm. Det betyder en væsentlig besparelse. Der er også penge at spare på pakke tilbud med Onyx Nova 3. Deres berømte Onyx MAX Lumi med hele 64 GB forhandles også. Det er en af topmodellerne fra mærket af. Se priser, og læs mere om dette mærke online, hvor personalet sidder parat til at tage din hånd, hvis du har spørgsmål til brandet eller modellerne. Hvis du klikker ind på www.ebookreader.dk, så kommer du ind til en specialist i e-bogslæsere. Det gælder ikke kun Onyx og Kindle, men også en række andre mærker som Kobo og PocketBook. De forhandler også covers samt trådløse Bluetooth højtalere online til gode priser – altid med sublim service!