Hus & Fritid

Hvad er en bedre måde at komme frem på end med privat jet til Cannes eller taxifly til Formel 1 rejse?

Kom frem med de nyeste privat jets til de destinationer, du drømmer om. Hos brokeren Private Jet Partner flyver du med sikre og avancerede fly med de bedste teknologier og mulighed for at være koblet på, imens du er i luften. Dette kan være rart på vej til forretningsrejsen. Der arrangeres selvfølgelig også private flyvninger til dem, der skal på ferie med stil f.eks. for at se Formel 1 eller komme på jagt.

Direkte på første klasse med de nyeste, teknologiske privat jets til Cannes!

Hos Private Jet Partner kan de hjælpe jer med en privat jet til Cannes. Filmfestivalen skal naturligvis opleves på første klasse. Se med, når de bedste i filmbranchen bliver kåret, og hav et minde for livet. Fra Cannes er det også nemt at komme videre til Monaco, Monte Carlo og andre eksklusive oplevelser. Bestil et moderne fly på private-jet-partner.dk, og få en verdensklasse oplevelse. Rejs med taxifly til Cannes eller andre destinationer i Frankrig. De flyver dig også til Paris, Lyon, Bordeaux, Rennes og samtlige destinationer i det franske, uanset hvilken dansk lufthavn du vælger. Rejs med privat jet, og gør selve turen til en oplevelse i sig selv.

Fantastiske oplevelser på Formel 1 rejse – Private Jet Partner

Den lille stat Monaco har på trods af dens mindre størrelse gjort sig selv bemærket på verdensplan. Det hænger naturligvis sammen med eksklusiviteten, som man forbinder med Monaco. Det er især Formel 1, som man associerer med staten, men de har også et stærkt fodboldhold og verdensberømte kasinoer. Samtidig er der masser af andre luksusoplevelser i vente. Kom på Formel 1 rejse til Monaco, og se de hurtige biler på tætteste hold. Eller rejs til et andet land for at opleve Formel 1. Det er en drøm, en del kvinder og mænd har. Se hvilket hold, der har opnået de største teknologiske forspring, og hvilke chauffører der kan navigere innovationerne til en stolt sejr.

Det er nemt at booke hos Private Jet Partner. Kom med privatfly rundt omkring i Frankrig som f.eks. til Paris og Cannes. Eller flyv til Monaco for at se Formel 1!