Gaming

PS4 controller og USB stikdåse – mulighederne hos Av-Cables.dk

Hvis du starter med at søge på www.av-cables.dk, så kommer du også til at slutte din søgen der. De sælger nemlig alt i USB stikdåser, PlayStation 4 controllere og hundredvis af andre ting. Udvalget er altid kæmpe i hver af deres mange hundrede kategorier. Tjek også udvalgene af HDMI kabler, Samsung mobil tilbehør, walkie talkier og iPhone udstyr.

USB stikdåser er nærmest et must i det moderne hjem

Med en USB stikdåse slipper du for den irriterende adapterblok, når du skal oplade. Den er ofte dyrere at udskifte end selve ladekablet. Da prisen på en USB stikdåse er ganske lav og også kan benyttes med almindelige strømstik, så giver det økonomisk mening at købe en stikdåse til USB. Det giver også praktisk mening, da man slipper for en ekstra ting, der skal ligge at flyde. Derved er det meget nemmere at få styr på alt kabelrodet. Av-Cables.dk sælger USB stikdåser i sort og hvid. De sælges selvfølgelig i rigtig mange udgaver, så du nemt kan finde en passende til dit rum. Har du f.eks. en sengebordslampe og et lille fjernsyn på soveværelset, hvor du typisk oplader både din tablet og mobiltelefon? Så vil du skulle have fat i en stikdåse med 2 USB udtag og 2 230V udtag. Jeg vil dog anbefale dig at overveje et ekstra udtag. Man ved aldrig, hvornår man får brug for at tilkoble noget yderligere, og så er det irriterende at skulle til at købe en helt ny USB stikdåse.

Skal du bruge en eller to ekstra PlayStation 4 controllere

Du kommer ikke til at betale overpris for en PS4 controller, når den købes online hos denne webshop! Skal din tidligere PlayStation 4 controller udskiftes, eller har du blot behov for nogle ekstra? Det er selvfølgelig vigtigt, at alle vennerne også kan være med. Hvorfor skal nogle sidde udenfor, når en ekstra PS4 controller er så billig? Køb hellere 2,3 eller endda 4 ekstra PlayStation 4 controllere, så alle kan være med til bilspillet, sportsspillet etc. Det er sjovere, når man er flere! Skal din PS4 controller være trådløs eller med kabel? Spar penge med sidstnævnte, men få mere frihed med førstnævnte. Valget er dit.