Hus & Fritid

Oplev krimier eller The Vampire Diaries fra tales.dk uanset hvor du er

Lad fantasien føre dig ind i spændende verdener med gode og velskrevne bøger fra tales.dk. De har et spændende sortiment af skøn- og faglitteratur, der giver dig mulighed for at finde netop det du søger efter. De har blandt andet et bredt udvalg af krimier, samt YA bøger som The Vampire Diaries.

Krimier fra Camilla Läckberg i e-bøger og lydbøger

En god bog kan gøre meget for dig, der elsker at læse. Er du super glad for krimier, bør du lægge vejen ind forbi tales.dk, som har et varieret sortiment, der giver dig rig mulighed, for at finde den helt rigtige bog. Du kan finde krimier fra kendte forfattere som Camilla Läckberg, Chris Carter og Håkan Nesser, i blandt mange andre forfattere. Fordyb dig i en helt anden verden, hvor mordmysterier bliver løst på nye og anderledes måder. Der findes et væld af krimier, du endnu ikke har læst, som du kan få som bøger, e-bøger og lydbøger. Du kan altså vælge at fordybe dig i krimier fra tales.dk, på den måde der passer dig bedst.

Oplev The Vampire Diaries på den bedste måde for dig

Lev dig ind i en anden verden, hvor vampyrer eksisterer side om side med mennesker. The Vampire Diaries er det helt rigtige valg for dig, der elsker vampyrer, og gerne vil have en spændende serie at gå i gang med. Tales.dk har et udvalg af The Vampire Diaries, der gør det muligt for dig at få hele serien. Mangler du en enkelt bog i serien, eller vil du gerne have hele serien, så omslaget matcher, er det stedet for dig at komme ind forbi. The Vampire Diaries blev lavet til en serie, der også blev meget populær. Er det fra TV du kender til serien, så er bøgerne helt sikkert det næste du skal give dig i kast med. Find hele The Vampire Diaries serien hos tales.dk som bog, e-bog og lydbog.