Hus & Fritid

Teknologisk udviklet Swarovski kikkert og Deerhunter jakker fra jafi.dk

Teknologiske udviklinger kan være med til at gøre jagten meget spændende. Med Swarovski kikkerter har du den helt ideelle hjælp. Dem kan du finde et bredt udvalg af hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor. Det er også hos dem du kan få de lækre og uundværlige Deerhunter jakker til alle sæsoner.

Swarovski dS sigtekikkert i højteknologisk design

Håndkikkerter og sigteskikkerter fra Swarvoski kan gøre din jagt mere præcis. Hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor har de samlet en hel del, af de praktiske og teknologiske hjælpemidler. Blandt andet er det muligt at find det fleksible ballistiske tårn (Swarovski BFT), der gør det muligt, at holde sig på målet. Den kan kombineres med alle tilgængelige retikler. Du finder også det effektive Swarovski dS sigtekikkert, der projekterer de relevante informationer i synsfeltet i realtid. Det foregår uden forstyrrelser og det korrekte sigtepunkt vises automatisk. Denne Swarovski sigtekikkert kræver ingen manuel justering, og tager hensyn til nøglefaktorer. Det kan blandt andet være lufttryk, afstand, vinkel og temperatur, der indlæses på appen. Du kan lære mere om Swarovski produkter hos jafi.dk.

Hold vinden ude og varmen inde med Deerhunter jakker

Når du går ude i naturen, skal du selvfølgelig have det rette tøj på. Her kan JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor også hjælpe. De har nemlig et bredt udvalg af Deerhunter jakker, så du kan holde varmen, samt holde vind og vejr ude. Deerhunter jakker er lavet med tanke på hyppig brug, og er derfor i slidstærke, holdbare og komfortable design. Du kan altså få Deerhunter jakker der egner sig til brug i dårligt vejr, til vinter, til forår, sommer og efterår. Blandt andet kan du finde de flotte Carlisle Strik Cardigans, der er lavet i uld. De er åndbare og vindtætte, og disse Deerhunter jakker kan helt sikkert også bruges til hverdag. Tag ind forbi jafi.dk og find de helt rigtige Deerhunter jakker, der matcher dine behov til jagt og hverdag.