PC, Tablets & Smartphones

Telefonpasning hos Edelmann Kontorservice – få højteknologisk telefonservice

Synes du nogle gange, det kan være svært at få alle ender til at gå op som virksomhedsejer og/eller ansat? Hos Edelmann Kontorservice tilbyder de skræddersyet telefonservice, der passer til dit behov. De tager sig af alle telefoniske henvendelser fra dine kunder og samarbejdspartnere, så du kan fokusere mere på at gøre det, du er bedst til – drive din virksomhed.

Edelmann Kontorservice er en tillidsfuld partner i telefonservice

Er du et firma inden for elektronik, og har du brug for en til at håndtere omstilling og kundehenvendelser, så er Edelmann Kontorservice en smart løsning. De tilbyder en lang række servicer inden for telefonservice. Om det er en receptionist, mødebooker eller sekretær, du står og mangler, så har de hos Edelmann Kontorservice et kompetent og professionelt personale, der står klar til at tage imod opkald til din virksomhed. Deres store erfaring med telefonhåndtering og telefonservice gør, at du med ro i maven kan lade dem agere som repræsentanter for dit firma. Hos Edelmann Kontorservice arbejder de hårdt på at give unik service til din unikke virksomhed og udbyder telefonservice af høj kvalitet, så du er garanteret glade og tilfredse kunder.

Nærværende telefonpasning med fokus på dine og kunders behov

Kniber det med tiden, og kommer du ud af dit workflow hver gang telefonen ringer, så tilbyder de hos Edelmann Kontorservice telefonpasning. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om opkald og henvendelser fra kunder i arbejdstiden, men i stedet kan lade Edelmann Kontorservice stå for din telefonpasning. Udover at være utrolig servicemindet, er personalet hos Edelmann Kontorservice også professionelle og fortrolige. De er yderst kompetente og deres venlige imødekommenhed gør, at du trygt kan lade dem om telefonpasningen. Ved en ydelse som telefonpasning bliver opkaldet til din virksomhed besvaret i virksomhedens eget navn, screenet og omstillet.

Kontakt Edelmann Kontorservice i dag til en uforpligtende og gratis samtale. De foretager efterfølgende et interview med dig og analyserer de behov og problemstillinger, som netop er aktuel for dig og din virksomhed. Gå ind på www.edelmann-kontorservice.dk og lad dem tage ansvar for din forretning.