Lyd & Hi-FI

Trådløse høretelefoner og Philips Hue belysning til det smarte hjem

I dag behøver man kun at kende til en enkel webshop inden for elektroniktilbehør, og denne er Av-Cables.dk. De sælger både trådløse høretelefoner fra forskellige mærker inkl. Apple AirPods, og så forhandler de ligeledes Philips Hue, som er en serie i smart belysning. Det er disse to emner, vi kommer til at belyse i denne artikel. Produkterne, ja, dem finder du direkte på www.av-cables.dk.

Prisgaranti på alle trådløse høretelefoner i sortimentet hos Av-Cables.dk

Trådløse høretelefoner kan være rigtig mange ting. Det kan være et par billige Bluetooth høretelefoner evt. med bøjle, så de ikke falder af, når man dyrker motion. Det kan også være et par high-end Apple AirPods. Når man køber Apple AirPods hos Av-Cables.dk, får man prisgaranti. Så hvis du finder trådløse høretelefoner hos en konkurrent, så sænker Av-Cables.dk prisen inden køb. Det gælder ikke kun på Apple AirPods og Bluetooth hovedtelefoner, men det er en butiksdækkende service, som skiller Av-Cables.dk positivt ud fra konkurrenterne af. Så køb med fordel dine trådløse Bluetooth høretelefoner både som in-ear og on-ear billigt på www.av-cables.dk, hvor du tilmed også får dag til dag-levering ved tidlige bestillinger fra hverdag til hverdag.

Få Philips Hue i din egen bolig

Philips Hue er en lysserie. Det handler om belysning, som du kan styre med app. Dette koncept har gjort Philips Hue verdensberømt. Med app-styret belysning kan du sætte stemningen. Det giver nogle store fordele i hjemmet, og Philips Hue er også blevet populær blandt danskere. Køb alt i Philips Hue, og få prisgaranti hos Av-Cables.dk med over 100.000 anmeldelser på Trustpilot. Spoiler: Langt de fleste anmeldelser er positive, men du kan selv prøve at tjekke deres side på Trustpilot, hvis du har lyst. Du er også velkommen til at give dem et opkald. Ring, og få en god snak om Philips Hue, eller læs om startpakker, lightstrips, loftslamper, pærer m.m. fra serien på hjemmesiden. De fører også Philips Hue Play, og de er billige på alt.